Efix бензин 95

Горивото е най-важната „резервна част” на автомобила!

Пускайки на пазара Efix, Rompetrol въведе нов стандарт на качество – безоловен бензин, който предпазва двигателя.

Почиства инжекторите

Efix е гориво, базирано на оптимална комбинация от добавки и активни съставки, които притежават специални свойства, свързани с почистването на инжекторите, клапаните и цилиндрите и поддържането им.

Намалява разхода на гориво

Efix е създаден така, че при продължителна употреба разходът на гориво намалява с до 3%. Също така, Efix отговаря на еко норма Евро 5, има ниско съдържание на сяра, бензен и олефини и притежава октаново число 95. Efix съдържа всички необходими съставки и добавки за почистването на двигателя и защитата му срещу корозия и замърсявания. Двигател, защитен с Efix, работи оптимално и разходът на гориво е намален.

Оптимална комбинация от добавки

Efix, съзаден от Rompetrol, е първото гориво, което осигурява защита на двигателя. То притежава всички необходими добавки и съставки за почистването на двигателя и защитата му срещу корозия и замърсявания. Двигател, защитен с Efix, работи оптимално и разходът на гориво е намален.

Подходящо за всеки автомобил

Efix e гориво, подходящо , както за автомобили, чиито двигатели са оборудвани с катализатор и отговарят на Евро 5 стандарт, така и за двигатели, които имат съвременна система за пречистване на отработените газове. Така, независимо от автомобила, Efix се грижи за изрядното функциониране на двигателя, чрез достигането на пълната му мощност.

 

Efix бензин 95

Rompetrol Ви доставя енергията, от която се нуждаете! Ако искате да получите повече информация, оставете ни Вашите контакти и служител на Rompetrol ще се свърже с Вас при първа възможност.

Изпрати