Сондажи

 

Rompetrol Well Services (RWS) е една от водещите компании в своя специфичен пазарен сегмент в Румъния, предлагайки широка гама от услуги за добив на нефт и газ, включвайки циментиране, укрепване и поставяне на изолация, изпитване и др. Компанията развива дейност и в няколко страни в Източна Европа и Централна Азия. RWS ръководи всички проекти от централата си в Плоещ, Румъния, осигурявайки техническа помощ на 13 локации в Румъния, Казахстан и България.


 

Портфолиото от услуги на компанията е изградено на база ресурсите, с които разполага и в близко сътрудничество с нейните клиенти.


 

Диверсификация на услугите

 

На международно ниво, RWS отвори трета оперативна база в Казахстан и инициира първите договори на Балканския полуостров по проекти за циментиране. Наскоро услугите на компанията се насочиха към проучвания за газови находища в Североизточна България, както и към нови проекти в Унгария и Судан.

 

Благодарение на своите услуги и модерни технологии и оборудване, както и високото професионално ниво на служителите, RWS консолидира позициите си на фирма с производствени стандарти, съизмерими със специализираните мултинационални компании.

За повече информация, посетете www.petros.ro .